Gratenger x2
0kommentarer

Fisk grateng 1:
500g torsk
100g baby spenat
Champinjoner
Tomatsås
6st äggvitor
Kryddor efter smak
Lägg först torsk i formen, täck med spenat och champinjoner.
Blanda tomatsås och ägg, täck fisk och spenat med såsen och in i ugnen i ca 30min.

Fisk grateng 2:
500g torsk
1st stor blomkål
1 lök
6st ägg vitor
Kryddor efter smak
Koka blomkålen tills den är mjuk, blanda med ägg, lök och mixa sammen, jag tog elvisp.
Lägg torsken i en form och täck med blomkålsmoset.
I ugnen ca 30min.

Dagens middag:
Tonfisk
Vit kål
Ägg vitor
Diet nudlar
Stek strimlad vit kål med tonfisk, blanda i ägg vitorna.
Serverde med en STOR portion diet nudlar.
Ser och låter kanske inte så gott men smakade ljuvligt, längtar dock massa efter att få smaka gratängerna imorgon.
Annars så har jag haft min första träningsfria dag idag på över 1 vecka, tror att det var väldigt fint för min kropp.

Kommentera